hlb 4

Daarom FinTree Academy
  • voor financials door financials 
  • ontwikkelen van talenten en teams 
  • internationaal erkende opleidingen (in-company)
  • persoonlijke aanpak
    Neem contact op

Over ons

FinTree Academy biedt ondersteuning bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van financiële talenten. Dat doen we door internationaal erkende opleidingen, die we -als enige in Nederland- in-company aanbieden. Ook bieden we coachingstrajecten om financiële professionals en teams te ondersteunen in hun dagelijkse werk en hun persoonlijke ontwikkeling.

Focus op financiën

Oprichters en eigenaren Robert Bothoff en Marco Dompeling hebben ruime ervaring als financial op verschillende niveaus en kennen de markt. Vanuit hun passie voor talenten hebben ze de FinTree Academy opgericht. Om financiële talenten te helpen bij hun ontwikkeling. En om opdrachtgevers te helpen bij het ontwikkelen en behouden van talenten binnen hun organisatie.

The Tree Group

FinTree Academy is opgericht in 2013 en is voortgekomen uit FinTree. FinTree richt zich op detachering, interim management en recruitment van financieel specialisten. FinTree Academy is onderdeel van The Tree Group.

Trainers, coaches en docenten

FinTree Academy werkt met docenten die zelf jarenlange ervaring hebben als financial. Daardoor krijgen deelnemers aan onze trainingen veel praktijkvoorbeelden en is er (extra) aandacht voor relevante of lastige onderwerpen die in het dagelijkse werk naar voren komen. We stellen graag een aantal docenten voor. Trainers, coaches en docenten.

www.fintreeacademy.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.