Where financials grow
hlb 4

Privacy

Inleiding

FinTree Acadamy B.V. (hierna te noemen Fintree Acadamy) is ervan overtuigd dat de privacy van de bezoekers en de gebruikers van de website www.fintreeacademy.nl dient te worden beschermd. Persoonlijke gegevens van klanten, kandidaten en overige bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. FinTree Acadamy houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Uw bezoek aan onze website dient veilig en vertrouwd te zijn.

Verwerking persoonsgegevens

Indien u besluit uw gegevens aan FinTree Acadamy beschikbaar te stellen, dan geeft u hiermee FinTree Acadamy uitdrukkelijk toestemming om deze gegevens te gebruiken bij het vinden van werk, het vervullen van uw vacature, voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor onze overige dienstverlening en om u van (nieuwe) producten en diensten van FinTree Acadamy, of van zorgvuldig geselecteerde derden, op de hoogte te houden. Wij gaan altijd discreet om met uw persoonlijke informatie en verstrekte gegevens. Zonder uw uitdrukkelijke toestemming, zullen wij uw gegevens nooit openbaar maken. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij FinTree Acadamy B.V., Wintertalinglaan 21, 1343 AV Almere of per e-mail naar info@fintreeacademy.nl. Wij zullen uw gegevens dan blokkeren.

Bezoekersinformatie

Op de website van FinTree Acadamy wordt informatie verzameld over onze bezoekers vanuit marketingtechnisch oogpunt. Hierbij worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zonder dat deze individuele bezoekers identificeren. Alleen in samengevoegde vorm gebruiken wij deze informatie om onze website interessant en gebruikersvriendelijk te maken en te houden. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten die aansluit bij uw wensen en behoeften. Op deze wijze kan FinTree Acadamy haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Wijzigingen

FinTree Acadamy behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Controleer daarom regelmatig dit privacy statement.
www.fintreeacademy.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.