Where financials grow

Fintree Academy

FinTree Academy biedt ondersteuning bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van financiële talenten. Dat doen we door internationaal erkende opleidingen, die we -als enige in Nederland- in-company aanbieden. Ook bieden we coachingstrajecten om financiële professionals en teams te ondersteunen in hun dagelijkse werk en hun persoonlijke ontwikkeling.

Financials

Ben jij een professional die niet stil wil staan? Wil jij je ontwikkelen in je baan en als persoon? En je talenten optimaal inzetten?

Met de internationaal erkende opleidingen ACCA, CIMA en CMA en door persoonlijke coaching helpt FinTree Academy je verder te groeien als financial en als persoon.

Lees meer over ons

Bedrijven

Wilt u uw financiële medewerkers helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling? En uw financiële team laten excelleren?

FinTree Academy biedt als enige in Nederland de internationaal erkende opleidingen ACCA, CIMA en CMA in-company en klassikaal aan. Op maat en met docenten uit de praktijk.

Lees meer over ons

Actueel
30-01-2017
Mijn naam is Mickèy Vera, ik ben werkzaam als Business Consultant bij FinTree en CareerTree. Elke maand houden wij een blog bij over zaken waarvan wij denken ...
Daarom FinTree Academy
  • Voor financials door financials
  • Ontwikkelen van talenten en teams
  • Internationaal erkende opleidingen (in-company)
  • Persoonlijke aanpak

Over ons

hlb 4 Bekijk al het nieuws
Docent aan het woord

“Voor jonge, hardwerkende mensen blijkt in-company het beste te werken. De opleiding gaat als het ware op in de werksituatie.”
Patrick Dicochea, docent CMA

Deelnemer aan het woord
“Dat onze docent zelf in het financiële vak werkt, was een echte plus. De vele praktijkvoorbeelden maakten de stof eenvoudiger en interessanter.”
Deelnemer, opleiding ACCA
www.fintreeacademy.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.