hlb 4

Daarom FinTree Academy
  • voor financials door financials 
  • ontwikkelen van talenten en teams 
  • internationaal erkende opleidingen (in-company) 
  • persoonlijke aanpak
    Neem contact op

Financials

Internationaal erkende diploma’s

Als enige in Nederland biedt FinTree Academy de internationaal erkende opleidingen ACCA, CIMA en CMA in-company aan. Je krijgt les in kleine groepen van een docent die zelf een ervaren financial is.

Daarom FinTree Academy

Veel interactie, levendige praktijkcases die je zelf kunt inbrengen en een financial als docent. Dat zijn redenen waarom deelnemers voor FinTree Academy kiezen en niet voor een online training of hoorcollege.

Lees meer over onze opleidingen

Where financials grow

FinTree Academy helpt ook bij je persoonlijke ontwikkeling. Zodat je kunt groeien en je talenten optimaal kunt inzetten. Voor jezelf, je team en je organisatie. Bekijk onze coachingstrajecten.

Advies?

Weet je niet welke opleiding het best past bij jouw wensen? Of wil je meer weten over onze coachingstrajecten? Laat je inspireren door de ervaring van deelnemers of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Dan bekijken we samen aan de hand van jouw wensen en vooropleiding wat voor jou de meest geschikte opleiding of het beste traject is. Op basis daarvan doen we een passend voorstel, inclusief plan van aanpak en kosten.
www.fintreeacademy.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.