hlb 4

Deelnemer aan het woord
‘Het is complexe materie en de combinatie van werken en studeren is ook best pittig. Daarom ben ik blij met mijn coach van FinTree Academy.’
Roderick van Nooijen

Coaching: IQ én EQ

Een diploma op zak is mooi, maar als professional heb je ook andere vaardigheden nodig om je talenten optimaal in te kunnen zetten. Onze coachingstrajecten helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling. Als individu of als team.

Elke ontwikkeling begint bij jezelf. Daar geloven wij in en dat vormt dan ook de basis van onze aanpak.

Persoonlijke ontwikkeling

We beginnen met het inventariseren van jouw wensen. Samen maken we een plan van aanpak en offerte. Je gaat aan de slag met een van onze coaches. Zij zijn ervaringsdeskundige en zelf financial en kunnen je daardoor vanuit hun kennis en ervaring op de juiste manier ondersteunen.

Leiderschapsontwikkeling

Vervolgens kunnen we deze ‘ontwikkeldoelstellingen’ koppelen aan de doelstellingen van jouw team. We helpen individuen binnen een team beter samen te werken, zodat ze mensen weten te (ver)binden en te motiveren.

Organizational learning

Om de organisatie te laten groeien, moeten ook de diverse teams goed met elkaar samenwerken. Betrokken medewerkers met de juiste dosis verantwoordelijkheid zorgen voor de gewenste resultaten.

Maak kennis met onze coaches

www.fintreeacademy.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.