hlb 4

Daarom FinTree Academy
  • voor financials door financials 
  • ontwikkelen van talenten en teams 
  • internationaal erkende opleidingen (in-company) 
  •  persoonlijke aanpak
    Neem contact met ons op
Docent aan het woord

“In-company blijkt het beste te werken. De opleiding gaat als het ware op in de werksituatie. Hierna kunnen deelnemers de lesstof direct toepassen.”
Patrick Dicochea, docent CMA

Maak kennis met onze docenten

Bedrijven

Where financials grow

Hoe zorg ik dat mijn teamleden beter samenwerken? Hoe begeleid ik mijn medewerkers naar hun volgende stap? Hoe behoud ik de financiële talenten voor mijn organisatie?

FinTree Academy helpt u bij het ontwikkelen van uw financiële medewerkers. Om uw mensen, en daarmee uw organisatie, naar een hoger niveau te brengen. Nu en in de toekomst. Want door te investeren in talent creëert u competitief voordeel. Gemotiveerde medewerkers maken immers het verschil!

Uniek in Nederland

Als enige in Nederland biedt FinTree Academy de internationaal erkende opleidingen ACCA, CIMA en CMA in-company aan. Dat betekent les in kleine groepen van een docent die zelf ervaring heeft als financial. Zo kunnen deelnemers direct praktijkcases voordragen en profiteren van elkaars kennis en ervaring. We koppelen de praktijk aan de theorie waardoor de lesstof tot leven komt.

Modulair of op maat

FinTree Academy biedt opleidingen aan via een modulair programma of op-maat. Op individueel niveau of per team. Indien gewenst integreren we ons opleidingsprogramma met uw eigen ontwikkelprogramma’s. Ook kunt u de opleidingen combineren met coachingstrajecten of gastsprekers om meer verdieping en praktijkcases aan bod te laten komen. Zo maken we samen een opleiding-op-maat.

Goed geregeld

Het gehele opleidingstraject nemen we u uit handen. Hier heeft u verder geen omkijken naar.

FinTree Academy brengt de behoefte en mogelijkheden van uw medewerker(s) en/of team in kaart en doet u een passend voorstel, inclusief plan van aanpak en kosten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

www.fintreeacademy.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.